Συνεργείο μηχανικών μερών, ηλεκτρικών μερών, φανοποιείας, βαφής, μοτοσυκλετών, βουλκανιζατέρ, ηλεκτροκίνησης, υγραεριοκίνησης.Άδεια λειτουργίας νέου συνεργείου οχημάτων

Η εμπλοκή του Μηχανικού ξεκινά με την ανεύρεση από εσάς, ενός χώρου που εσείς θεωρείτε κατάλληλο για την λειτουργία του συνεργείου σας.

Πολλές φορές οι πελάτες μας ζητούν την βοήθειά μας στην εξεύρεση χώρου, όμως η περιοχή, ο χώρος και το κτίριο που θα λειτουργήσει ένα συνεργείο αποτελεί πρωτίστως επιχειρηματική επιλογή και σε δεύτερη φάση θα πρέπει να ελεγχθεί η δυνατότητα έκδοσης Άδειας Λειτουργίας.

Το γραφείο μας, προκειμένου να σας απαλλάξει από ένα περιττό άγχος, θα ελέγξει κάθε πιθανό χώρο που ταιριάζει στις ανάγκες του επιχειρηματικού σας πλάνου, μέχρι την εύρεση ενός χώρου που θα καλύπτει τις προυποθέσεις της Νομοθεσίας, χωρίς οικονομική χρέωση για αυτόν τον προέλεγχο.

Για εμάς ο πελάτης είναι συνεργάτης με τον οποίο η συνεργασία μας συνεχίζεται και μετά την έκδοση της άδειας λειτουργίας, καθώς η Νομοθεσία απαιτεί Εκθέσεις Παραγωγού Αποβλήτων κάθε έτος, ανανέωση της εξουσιοδότησης χορήγησης καρτών ελέγχου καυσαερίων ανά τριετία, διαρκή ενημέρωση των στοιχείων του συνεργείου (υπεύθυνος εργασιών, προσθήκη εξοπλισμού, προσθήκη ειδικότητας, αλλαγές δικαιούχου / επωνυμίας) όταν αυτά μεταβάλλονται, καθώς και υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας για τα συνεργεία που απασχολούν προσωπικό.

Συμπεριλαμβάνει: Προέλεγχο καταλληλότητας ( Χρήση Γης, Πολεοδομική νομιμότητα, απαιτούμενο ελάχιστο εμβαδό & ύψος κτλ.) μέχρι την εύρεση του σωστού χώρου.

Εκπόνηση όλων των απαραίτητων μελετών όπως μελέτη διαρρύθμισης χώρου, μελέτη φωτισμού, μελέτη εξαερισμού, μελέτη πυροπροστασίας, περιβαλλοντική αδειοδότηση, σύνταξη σχεδιαγραμμάτων και προετοιμασία πλήρους φακέλου αδείας εντός 10 ημερών.

Όλες τις απαραίτητες διεκπεραιώσεις μέχρι να φτάσει η άδεια λειτουργίας στα χέρια σας, καθώς και πλήρες αντίγραφο δικαιολογητικών σε ηλεκτρονική μορφή.

Το κόστος εξαρτάται από το μέγεθος του χώρου, το πλήθος των ειδικοτήτων, των αριθμό επιπέδων και τον εξοπλισμό του συνεργείου.